Köpråd, Chevrolet Tahoe eller liknande?

Tja! Nu har jag bestämt mig för att sälja min C70. (Den är till salu för 45 000:- utan 20") Så nu ska jag ha en ny bil, och jag har alltid vart sugen på en Chevrolet Tahoe 97-99. Tycker att dom är riktigt läckra. Så nu tänkte jag se om de är någon som har några erfarenheter av dessa bilar? Vad man ska titta på och undvika med dom? Svagheter mm? Finns den del till salu i priserna 40 - 70 000:- Eller är de någon som har tips på liknande bilar som kan vara roliga? Måste vara en V8 och 5 sits minst. //Sebastian



Svar på inlägget: Köpråd, Chevrolet Tahoe eller liknande?



Jag lägger upp en länk på en som är till salu. http://www.blocket.se/kristianstad/Chev . =2&w=3


Jag hade gärna slängt en titt på ev. rost som kan finnas, eller det är snarare ett faktum att det kommer om bilen inte är ordentligt rostskyddad mot nordiska klimatet. Jag kommer inte på några livsvikta eller typiska problem med dessa bilar, endast vanlig service och byte av slitagedelar Bromsarna slits väldigt fort eftersom bilen är så tung (egen erfarenhet) Så ta en titt på både belägg men också skivorna. Förbrukningen är hög bara så att du vet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka