Köpråd:hur avesta turbo i örebro behandlar sina kunder och vad deras garanti är värd

köpråd:jag köpte ett turbo aggregat av dom till min saab, min mekaniker som är en erfaren utbildad bilreparatör med förflutet i rallysporten och kört med turbo bilar, monterade det efter alla tänkbara försiktighetsåtgärder med olja filter osv,allt enligt avesta turbos anvisningar,efter ca 200mils körning börjar det att vina i den nya turbon,stannar bilen genast och bogserar hem,efter demontering visade det sej att axeln till insugs inpellern har gått rakt av,kontaktar avesta turbo som nu begär in den skadade turbon,skickar in den och efterpåstötningar från mej orkar dom till slut hämta ut den på posten i örebro,vid undersökning av deras verkstad kunde dom inte tala om varför den gått sönder då jag inte av viktbesparing skickat med wastgaten,jag tar då och skickar in waste gaten till dom,hör inget från dom så efter ca 2veckor mailar jag igen skickar med kollinummret oxå, återigen hör jag inget av dom,efter 2 veckor kommer wastegaten tillbaks i retur,dom hade inte ens orkat att hämta ut den hos posten. sen kommer nya bortförklarningar ca 4-5 st är det uppe i nu varför dom inte tänker ersätta den rasade turbon,när jag säjjer att jag vill ha tillbaks min gamla trasiga turbo får jag inte det heller,den är borta enligt dom,har tagit fotografier på den så det är förjävligt men inte livsviktigt. har nu pratat med konsumentombudsmannen i kommunen,dom tyckte firman i fråga uppfört sej mkt konstigt,så dom rådde mej att anmäla till allmännareklamationsnämden, så nu är det gjort. har kontaktat avesta turbo igen och sagt att dom har 5st dagar att ersätta den trasiga turbon,sen skickar jag in hela mailkonversationen till arn,där avesta turbo erbjuder flera lösningar på detta problem som dom sen inte håller,jag återkommer,om dom är rakryggade och tar sitt ansvar kommer jag att skriva det här,och om dom fortsätter som dom gjort hittills kommer jag även då att skriva det på detta forum och alla andra jag kommer åt. Till saken hör att det tjaffs började redan i augusti 2010 kan verkligen inte rekomendera denna firmaSvar på inlägget: Köpråd:hur avesta turbo i örebro behandlar sina kunder och vad deras garanti är värddet är inte lätt.. tråkigt


Varför göra två trådar?


verkar ju inte vara för seriösa.. men att tänka när ni skickar tillbaka paket, skicka som företags paket, eller med utkörning, kan vara svårt för företag hinna hämta ut ett paket direkt och detta blir förseningar för er.


idioter.....Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka