Köpråd Saab 9-5 2.3T Vector Kombi Biopower -07

Hej. Jag har hittat en svart 9-5 2.3T Vector Kombi Biopower -07 som jag är intresserad av att köpa. Jag hann bara titta på den lite snabbt eftersom dom stängde men skall tillbaka imorgon och provköra och titta mer ordentligt. Nackdelen är att den gått 21.000 mil redan men har bara haft en ägare sen tidigare och detta var en företagare som servat den enligt bok så den är ju fullstämplad. Enligt säljaren är den fullsmockad med utrustning. GPS, Stora ljudpaketet, dc växlare, helskinn, Hirsh vinge, el hissar, multiratt, kromade takräcken mm mm... Vad har Vectorn för utrustning? Jag kan absolut ingeting om saabs tillval eller paket, utrustning mm så fyll gärna på med info! Är det ett bra paket? Styvare chassi? Är vector paketet ett av de vassare eller är det medel? Vad drar den på Etanol? Vad drar den på bensin? Vad drar den när man blandar? Berätta gärna också om just 9-5 -07.an. Vanliga fel? Dyr att serva? När görs stora servicen, vad görs i så fall då? osv osv... Jag får den för 64.000kr. Är den värd pengarna? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-5 2.3T Vector Kombi Biopower -07



jag personligen tycker itne saab är värd pengarna en från -08 är i stort samma bil från -98 bara "facelift" farsan köpte nyss en -08 dock inte vector men han betala ca 60k den hade dock gått 11k mil,, och helt vettigt skick,, så med dom milen så tyckte jag det lät dyrt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka