Köpråd bilar spec inom VAG "bränsle snåla sakerna"

Ja som rubriken lyder så söker jag något jag kan ta mig från punkt a till b med komfort och ekonomi. Idag kör jag en Audi A6 1.8T som jag snittar ca 0.71-0.75 per tank på, sträckorna är sällan längre än 2-3 mil. Jag har kollat på VW golf V 1.6 FSI (hade varit kul med 6vxl) 1.9TDI Audi A3 1.9TDI samt 1.6FSI (sportback) Även kollat på COLT CZT egentligen skulle jag vilja ha en Audi A6 avant eller sedan 2.0tfsi / 2.0tdi (C6:a) men ekonomin räcker inte dit idag så det får bli en dröm än så länge. eventuellt kan jag ändra mig till en LUPO 3L men det återstår att se, siktar helst på en nyare bil. Så kära läsare, vad tycker ni om mina förslag, är de någon av dem värda att satsa på eller bör jag sikta på annat? eller till o med behålla min Audi A6:a Öppen för förslag med argument! Väl mött JesperSvar på inlägget: Köpråd bilar spec inom VAG "bränsle snåla sakerna"Fabia RS. kolla in min för lite info. Förbannat prisvärd bil som går riktigt bra.


Jag är sugen på en sådan men min flickvän säger nej Hur är förbrukningen på dem? Kanske kan övertala henne ^^


Den ligger på 0.55 i snitt o runt 0.47 på landsväg i 90-100. Vad är det hon inte gillar med dessa bilar? Ta med henne på en provkörning så kan jag nästan lova att hon ändrar sig.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka