Köpråd, Biltemas koppling,

Hej jag undrar hur bra biltemas koppling är egentligen? Har nämligen en begagnad orginal ligger här hemma, men jag vet inte om jag vågar sätta dit den då den är begagnad och jag vet tyvärr inte hur skicket eller hur bra den kopplingen är, jag har sätt att biltemas inte är så dyra jämfört med om du ska köpa ett kopplings kitt på tex mekonomen, och egentligen får ju inte biltema sälja vad för skit som helst egentligen Men jag skulle vara glad om någon eller några skulle kunna hjälpa mig med denna fråga Kanske det är så att biltemas och mekonomens är precis likadana? Mvh, Eugéne Tack på förhandSvar på inlägget: Köpråd, Biltemas koppling,jo, biltema får sälja vad skit som helst. mina erfarenheter av deras kopplingssatser är däremot god, har fungerat bra på otrimmade bilar när jag bytt. jämnför och mät annars den koppling du har liggandes med den som är slut så ser du om den du har liggandes är ngt att ha eller om även den är slut. Vilka tillverkare som levererar till Biltema respektive Mekonomen har jag dock ingen aning om.


Kan tyvärr inte jämföra eller något då jag måste ha bilen tillhands så jag kan ta mig någonstans Dock antar jag att kopplingen jag har sitter på bilen är rätt kass, då jag ligger på 5ans växel i 90 och ska göra en omkörning så sticker varvtalet iväg rätt duktigt, så då måste man släppa gasen och låta de ta typ hundra år för bilen att komma om


yeaopp, då är det slirande lameller, för jag tror tyvärr inte att bakhjulen tappar greppet och den hejdlöst börjar spinna kör du på det viset och slirar kan du bränna svänghjulet alternativt göra spår i det med nitarna på lamellen så nästa koppling blir nednött/förstörd omgående.


aj då vart får man tag på nytt svänghjul? eller bättre?


behöver inte vara bränt eller skadat, det ser du när du rycker dän kopplingen om det är blånerat eller repor i det (som en LP-skiva) skroten, eller det finns säkert någon på forumet som har ett liggandes, är ju en vanlig motor B230.


Får hoppas att det inte är någon fara då, med tanke på att kopplingen varit lite dålig i över ett årKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka