Köpråd ang bas samt slutsteg.

Hej.. Jag söker köpråd ang bas och slutsteg. Är ute efter en bas i 10" storlek som ska sitta i reservhjulsbaljan på en volvo v70 (Gammla karossen) Vilket begränsar min lådvolym till ~60cm x 60cm x 28cm Basen ska spela uppåt och portad eller sluten spelar ingen större roll. Vill ha ett behagligt ljud med möjlighet att öka volymen lite för dunk. Slusteget ser jag gärna kan driva både bas och ett framsystem bestående av någon form av lanzer kit jag har liggandes. (inga spec på dessa men lättdrivna är dom då dom låter helt ok direkt på stereon) Men är ett monoblock en stor fördel så får jag naturligtvis överväga detta. Budgeten på det hela är ca 3000kr ex kablar och tillbehör dvs bara bas+slusteg. Är inte helt nybörjare men svårt i denna djungel av basar och slutsteg så vänder mig till er kunniga. något jag missat i infon så får ni fråga. Tack på förhand.Svar på inlägget: Köpråd ang bas samt slutsteg.Hertz ES250D och ett Hertz HE1D hade funkat klockrent i ditt fall då den basen spelar i relativt liten låda både slutet och portat. Sen finns ju även då lite marginal kvar till att köpa kablage.


Men sen ville han gärna kunna driva framsystemet på samma steg vilket blir lite svårt med monoblock Fast budgeten är ganska stram för ett lite starkare 3/4 kanaligt steg om det måste vara nytt.


Precis min tanke


Om man bortser från budgeten å pratar om ett prisvärt paket för lite mer.. vart skulle man hamna isf?. Kablar å sådant har jag redan liggandes.


Köp mitt 4 kanal DHD steg. Det drev jag både både fram o baksystem med. Pm:a mig vid intresseKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka