Köpråd på S60 D -06 momentum

ja är det nån som har köpråd och vad man skall kolla efter på dom när man köper. gått 170000 km är egentligen en -07 i bruktagen sommaren -06( ni vet det där med volvo)Svar på inlägget: Köpråd på S60 D -06 momentumnähäpp..


Kolla länkarmar, styrleder, spindelleder. Oljud såsom K-stag eller liknande. Kolla även efter oljeläckage imellan mellandel och motorblock. Även ventilkåpspackning. Kolla så virvelspjället är helt och okej. Kolla så inte strålkastarna är allt för matta i i plasten. Slitna xenonlampor ? Slå ett öga på skivorna samt beläggen & Bromslangar. 18 tusen mila servicen är stor med Bl.a kamrem + multirem. Mvh


strålkastarna är lite sandblästrade, går det att få glaset till dom? kammremmen är bytt 2010 vid 120tkm hur kollar man virvelspjället?


bilen är köpt


Glasen kan du slipa själv och polera! Fint papper är allt som krävs. Och polermedel då såklartKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka