Köpråd, Ford fiesta

.Svar på inlägget: Köpråd, Ford fiestamax 5000 spänn. Gammla fordar är inte okej.


E den relativt rostfri så är det ok pris men kolla under skärmbreddare och kjolar samt runt tanklocket!


Var så lite! Passa även på att kolla så den inte blåryker när den startar kall, tecken på att ventiltätningarna e kass, detta e ett vanligt problem!


Kan det vara skatteskuld på den då inget återbetalas vid ev avst? enl transportstyrelsen:Skatteuppgifter Fordonsskattepliktigt: Ja Årsskatt, kr: 930 Återbetalning vid avställning, kr:Betalningsmånad/er: januari Vägtrafikregisteravgift: 65 kr ska betalas samtidigt med årsskatten. ser fin ut på bilderna annars, kolla ägareuppgifterna så att dom stämmer då det är en ngt skumt skriven annons, tror inte det är en "Jan Goman" som säljer denna.


Har nog med detta att göra: Besiktningsuppgifter Besiktningstermin: 2012-08-01 - 2012-12-31 Senast godkända besiktning: 2012-02-21 Vägmätarställning, km: 66889 Alltså precis godkänd på besiktning så skatten e nog inte inbetald ännu!


.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka