Opel Vivaro

Jag funderar på att köpa en Opel Vivaro automat som gått cirka 20000 mil, årsmodell 2008. Hur är växellådan, kvalitetsmässigt och när det gäller köregenskaper? Finns det något man ska se upp med generellt när det gäller dessa bilar? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Opel Vivaro



Välkommen till forumet. Vänligen läs rubriksanvisningarna samt reglerna innan du postar en tråd. Låser denna tråden med hänvisning till bristfällig rubrik, ser gärna också att du placerar tråden i Allmänt då du har fler frågor än det som berör chassi, bromsar och transmission. 11§ Köpråd Nya trådar placeras i för objektet lämpligast forum. Köpråd gällande bilar placeras i forumet allmänt. Skriv en övertydlig rubrik. Se rubriksanvisningarna! http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Skriv även "Köpråd:" i början av rubriken. Mvh Tommy



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka