Bil tips!

Hej jag sitter och funderar på att köpa mig en ny bil ( har börjat tröttna på min 740 ). Det är så att jag börjar jobba om ett tag och då har jag ca 10 mil att pendla 5 dit och 5 hem. Jag har gärna en Volvo igen så om ni vet några bra tips/modeler på volvo bilar från 240 serien till 940 så tipsa gärna. ( ser helst att den är hyffsat bensin snål max 1 liter milen laglig körning. ) Mvh EricSvar på inlägget: Bil tips!Jo har faktiskt kollat lite på s40 men dom ligger lite utanför min pris klass för tillfället. + att jag vet inte vart dom ( gömda ) felen kan vara på S40 och uppåt, Har bara hållit på med äldre modeller.


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. Läs även 2§ När du startar en ny tråd http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka