Köpråd BMW

Tjena, nu har man precis tagit körkortet och sugen som fan på en bmw, budgeten ligger runt 60k, max 65k Kollat mycket på BMW 318, BMW 320, och även bmw 520, mesta dels årsmodell 01 och uppåt.. Vilken av ovanstående bilarna skulle ni valt? Behöver inte så mycket pulver under huven vill mest höra för och nackdelar med de bilarna, varför ni skulle valt just någon av de nämnda ovanför, och vilken drar mest bensin 520'n eller 320'n? Vill helst köpa en under ~16k mil tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd BMWLeta upp en fräsch BMW E34 M5!


M5 =sugmotor Satsa på Turbo


Kollar man modellguiden på autopower.se drar 320 0.89 och E39 0.90 så det är marginellt och går nog att få dem att dra väldigt lika beroende på hur man kör. 520 har mycket bättre komfort och känns mer rejäl, jämför man min kompis 320D E46 med min 540 E39 tycker jag skillnaden är stor. Det är ju samma maskin i dem på 170HK å de går ju rätt bra ändå, lagom prestanda för en förstabil. Jag rekommenderar att du provkör både en 320 och 520 för att se vilken du fastnar för. Se upp för rost på båda modellerna, många svensksålda börjar bli uppätna. Ni andra som svarat, killen är ute efter 320 eller 520 och ni börjar rekomendera prestandamaskiner? Hallå?


Tack för era snabba svar, M5 går verkligen bort eftersom jag är 18 och försäkringen blir svindyr då + massa bränslekostnader som jag sa innan, är inte direkt ute efter prestandamaskiner utan en vanlig fin bmw bara som t.e.x 520, mvh


5serie alla dagar! once u go 5 series, u neva go back.


Ska åka och kolla en 520 om någon timme, gått 14,9k mil, svensksåld, -03a, vad bör jag kolla lite extra på?


E inte de till 550?


Jag hade Tagit en diesel åka med 400Nm ++++ och ända ligga på 05 det är svårslaget och när man hat testat en med denna vrid så vill man inte byta till bensin nån mera .


Bensinrare eller diesel


520i, bensinare


Ge dig, om man bortser från att de bilmodeller du rekommenderar ligger på åtminstone två till tre gånger den budget trådskaparen har sagt upp så är du inte realistisk. En original 520d med manuell växellåda och de nyare motorerna (177hk) kan eventuellt klara sig på 0.5L/mil men sexorna du rekommenderade ovan gör det inte. Skall man sedan tvunget dit med skit i programvaran kan man få mer prestanda till lite högre förbrukning och markant mer slitage på bilen (Spridare, turbo, partikelfilter etc.) bortsett från att BMW märker att bilen är trimmad vilket helt förverkar garantin. En 520i låter härligt, går jämt och vibrationsfritt på en nivå ingen dieselmotor nått än så länge och har en rolig karaktär som skjuter på i alla lägen. Nog är dieselmotorer bra om man kör långt men i denna tråden finns det ingen diesel som blir det vettigare valet för trådskaparen.


tack för era svar, var och kollade på 520in tidigare idag, kollade även på en audi a4 04a som verkade intressant, vad har ni för åsikter om audi a4 1.8t? f


Audin driver i fel ände Men det är väl personligt vad man föredrar.


Det här gäller i forumet: 10§ Marknadsföring * Utöver avtalad annonsering är det förbjudet att skapa eller sprida marknadsföring för egen eller andras näringsverksamhet, vilket också innebär att det inte är tillåtet att länka till ett företags hemsida i t.ex. forum-signatur eller presentation i marknadsföringssyfte. * Representanter för företag får besvara direkta frågor rörande den egna verksamheten utan "säljsnack". * Representanter för företag och sponsrade bilbyggare får i marknadsföringssyfte inte rekommendera det aktuella företaget eller produkter företaget säljer vid generellt ställda frågor. * Sponsrade bilbyggare tillåts ha viss hänvisning till sponsorerna i forum-signaturen. * Vi reserverar oss rätten att avgöra vad som är marknadsföring. Jag har fetmarkerat det som brutits mot främst här. De aktuella inläggen har raderats och berörd part kan ta till sig och tänka på ovanstående regler framöver.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka