Köpråd: Volvo c30 2,0D -08

Som sagt är sugen på ny bil och har tittat en del på BMW´s 1-serie diesel och gillar det jag ser..Känns som man får mycket bil för pengarna samt många hk och låg förbrukning.. Har även nu hittat Volvo c30 diesel..dock känns det inte som man får lika mycket bil/hk för pengarna/förbrukningen.. Någon som har mer koll på dessa bilar? Tacksam för svar MVHSvar på inlägget: Köpråd: Volvo c30 2,0D -08Vad är det du söker, synpunkter på modellerna i sig?


kör 90% stadskörning, halv "sportig" "liten" smidig bil. Ska vara hyfsat billig att äga/köra..Får väl gärna också vara lite snygg..


Ska själv sälja smarten och köpa en Audi A1 med diesel.. den är rätt skön å drar blandat 0.36/milen enligt specifikationen


Volvo C30 är mindre praktisk än 1-serie med fem dörrar och som du skriver är BMW´s motorer både roligare, starkare och snålare. Likadant så upplever jag att 1-serie är en av de roligaste/busigaste modellerna från den tyska tillverkaren sedan 80-talets 3-serie E30, Volvo C30 är inte särskilt körglad tycker jag utan den är hyfsat stadig, inte ens med en stor motor blir det roligt utan då är den "bara" snabb och stadig istället... Nej i det här fallet hade jag köpt en BMW!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka