*KÖPRÅD* Körglädje & komfort, 25-40 000 kr

Hallå! Jag är sugen på att byta ut min nuvarande gubbiga 323:a mot en rolig halvkombi/sedan. Jag har som krav att bilen skall vara rolig men också ha en hyffsad komfort då jag åker landsväg för det mesta och gärna vill ha det lite komfortabelt. Min budget ligger på 25-40 000 kr beroende på hur mycket jag får för min Mazda när jag säljer den. Peugeot 206 kan vi nästa utesluta eftersom den låter för mycket. Jag har provat Focus och gillade den men den känns som en riktig problembil som man får lägga ner en massa pengar på för och laga. Tankarna går lite mer åt en Mondeo 03-04 just nu. Vad tycker ni om den? Är den för gubbig och problematisk eller funkar den fint? All hjälp uppskattas!Svar på inlägget: *KÖPRÅD* Körglädje & komfort, 25-40 000 krEn turboförsedd SAAB kanske? Väldigt mycket bil för pengarna.


Audi A4 1,8T billiga i drift å billiga i försäkring samt mkt hållbar bil


För de pengarna får du en 9-3 SS:) de är sköna, dock kanske i törstigaste laget vid stads/blandad körning.....


Vad för typ av körglädje är det du vill ha? 1. Bli ett med styrningen och bilen. 2. Ha schysst med effekt rakt fram eller 3. En bekväm lekbil? Mina svar på dessa tre är: 1. BMW 3-serie E46 2. SAAB 9-3 Aero 00-02 / 9-3 SS 2.0t 03- 3. Volvo 940 LTT/Turbo 95-98


Driftsäker glömde jag lägga till:D Tack för tipsen. Jag har kört en A4 tidigare i ett par år och den var inte så rolig att köra. Gillade växellådan o spaken mycket dock! SAAB blir väl att kolla upp och provköra men jag känner mig osäker på bränsleförbrukningen och driftsäkerheten. Kanske kan ni SAAB ägare berätta nåt om det? E46 låter intressant men brukar väl oftast vara sönderkörda antar jag. Vad har ni för erfarenheter av Mondeo?


Vectra 2.0Turbo 175hk , kanon fina! finns i kombi sedan och coupe (GTS) hyffsat pigga och bra bilar. säger jag av egen erfarenhet! där kan du få en -03-05 för 30-50k


Bmw 328 E46


Jag lägger en röst på BMW 328i, visst har många exemplar levt ett hårt liv men eftersom BMW är kraftigt dimensionerade bilar med bra kvalité finns det ibland mycket liv kvar i dessa exemplar med. Och det finns många väl omhändertagna och vettigt körda bilar med, det gäller bara att vaska fram dessa guldkorn!


Jag har ägt en Saab, och bränsleförbrukningen var en av de saker som var mest positivt med den. Förstår inte hur man kan ha en annan åsikt om det i denna jämförelsen. Du nämner också Ford Mondeo. Klockren bil om du behöver plats för ungarna och storhandlar på Willys varje onsdag. Kolla upp lite BMW och Saabar och åk och känn på dem, provkör och se vad det är du egentligen vill ha.


Pendulum Haha jag är en ungjävel så det får bli polarna som får plats i bilen och inte barnen till Willys påsarna. Vad var det för motor på din SAAB?


Misstänkte de och därför avråder jag dig från en Mondeo. Men det finns faktiskt en lite sportigare Mondeo som heter ST220 men den betvivlar jag att du får för denna budgeten. Hade en 9-3 Aero -02. Du hittar den bland mina tidigare bilar på min sida. PS. Jag är också en ungjävel.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka