Köpråd: Mitsubishi Galant 2,5 S V6 -97

Har en liten undran. Hur mycket skulle ni ge för en Mitsubishi Galant 2,5 S V6 Automat 1997 års modell? Den är i gott skick, har gått ca 14000 mil, mätaren är dock bytt (står i serviceboken vid vilket miltal så 14000 totalt). Den har några mindre rostfläckar. Är "gubbkörd" de senaste åren.Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi Galant 2,5 S V6 -97Ingen som har en ungefärlig siffra på vad den kan vara värd?


Titta på liknande bilar på Blocket säger jag, men just Galant brukar inte alls ligga högt i pris. 10 000 - 20 000 för de tidiga bilarna är nog inte ovanligt.


"Några mindre rostfläckar"? Jag säger MAX 10000:- Milen skulle jag ta med en nypa salt...


ok, tack. mindre rostfläckar = ytrost, bara några pyttesmå fläckar. inte sönderrostat utan det går att slipa och lacka över utan större problem. den är hel och fin i övrigt.


Vad är det för färg på bilen?


Den är vit.


Då har du guldläge. Vita bilar är osäljbara. Bjud långt under utgångspris.


Great, har ni tips på vad man kan göra med den stylingmässigt? är ju en hyfsat snygg bil i grunden.


Vit bil, gubbkörd, automat = - (minus) Kolla framvagnen på dom, ska tydligen vara extra känsliga..


ok.. Vet att den nyligen gått igenom besiktning med blankt papper, så bör inte vara nåra större grejjer då väl?


En kompis har haft en Galant 2,4 GDI -99 i bra många år och han har väl fått byta lite hjullager, stötdämpare osv men inga katastrofgrejer som inte är relaterat till just motorn. Rätt så hyggliga bilar. Det är väl mest att hålla undan rosten som gäller.


Lyssna så att inte motorn tickar, 2 kompisar hade varsin -01 galant avance med 2,5 v6:an. Den ena hade gått 24k och den andra hade gått 11k, och båda lät som dieslar i motorn, och jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket nya lyftare kostar men det var inte gratis iaf. BTW så hade båda bilarna problem med hjullagren bak samt stötdämparna bak. Så det är väll det du ska kolla noga på.


Samma på polarens bilKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka