Köpråd: Saab 900

Tack för svar! har dålig koll på bra sidor för begagnade bilar. Någon som har ngn bra att rekommendera mer än blocket?Svar på inlägget: Köpråd: Saab 900Tradera? Kvarndammen?


Jag kan hålla med om Kvarndammen, där finns allt från rena vrak till riktigt fina bilar men det borde vara möjligt att hitta fina bilar med lättare reparationsbehov till bra priser. Och Kvarndammen brukar gå igenom bilarna noga och lista allt från eventuella fel till rena självklarheter som lite repor och stenskott. Se upp bara, det är lätt att priset sticker iväg vid budgivning och glöm inte bort att där finns en slagavgift!


Tack för svaren det uppskattas! Nu ska jag på biljakt!


Slagavgift? Tell me about it..


Inropsavgift har jag visserligen för mig att KVD kallar det, brukar stå i respektive annons.


Aha okej


Förresten Alex.. Hittade massa "finare" Saab 900 för samma pris på blocket, fast med mindre fel Jag har fått erbjudande att köpa en 900 2.0T Steg X(?) för max 2000:- .. För att bromsarna kan kärva lite ibland


Oj det var jävligt bra ju. Hmm jag måste leta dåligt då! haha


Dock känner jag hon som äger bilen, men ändå billigt


Ja men ändå, hade jag fått det erbjudandet hade jag tagit den direkt haha!


Kan bli kul att köra skiten ur i sommarn Eller göra den i topp


Haha ja! Gör den i topp


Jo får väl bli så, ska hitta garage innan bara


Ja den biten kan vara klurig ibland:P


Btw, jag hittade denna Saab 900 Turbo -96 på tradera http://www.tradera.com/saab-900-turbo-1 . _150967562 Vet inte om det är något att satsa på? vad tycker ni? Har ju den del rost och så menKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka