Köpråd GAS 2*10"

Nån som prövat denna lådan? Tänkte köra en enkel lösning i 760n och detta är den enda ja hitta med mått så den går under hatthyllan.. Därför undrar ja om nån hört den? http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . slada.html Edit: Kan ju va bra att få med länkjävel med...Svar på inlägget: Köpråd GAS 2*10"Bygg en egen sluten, har en hemma du kan kolla på i helgen med just 2st X 10" GAS. Billigare och snyggare.


Kan tyvärr inte säga något om lådan, däremot har jag provat GS1022(basen) med ett B2 Audio Quota steg och är väldigt nöjd.


dom ska va bra har jag hört


får la pröva å se


ja har 4 ligandes som ja ska bygga låda till så d ska nog bli bra


Har ej lyssnat på dessa basar i portade lådor, enbart i slutna på 18l. Men ja de är bra för priset. Kanske inte LIKA mkt SQ som t.ex. DLS RW10i för ungeför samma peng men betydligt mer umpf fast med kontroll. Mer SQ än de flesta för 1K st iaf.....beror givetvis vad man har för steg med. Genesisdrivet lät den förbannat trevlig.


Vet inte hur de e på din men äldre 760 va ju betydligt lägre under hatthyllan än 740 pga bensintanken..


Blev tre mtx 10" iställetKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka