Köpråd vilken bil :)?

Hej ! är ute efter en bil som ska vara billig i drift, skatt och försäkring... Ingen svensson bil utan den ska gå bra och se bra ut, ingen opel astra, nissan micra eller liknande utan priset ska ligga mellan 30-70k och visst vet jag att det beror på hur man kör men vill att det ska ligga runt 0,5/l milen.. har en saab 9-5 nu som ja haft som första bil men märker att den är lite för dyr för en som lever på studiebidraget.



Svar på inlägget: Köpråd vilken bil :)?



Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. Läs även 2§ När du startar en ny tråd http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka