Köpråd: Större SUV att ha på landet med plats för hundar och barnvagn

Är det någon som har något köpråd av typen som beskrivs i trådämnet? Tänk typ Jeep Grand Cherokee, Nissan Terrano, Ford Explorer osv med ett maxtak på 25000 spänn. Alla råd uppskattas!



Svar på inlägget: Köpråd: Större SUV att ha på landet med plats för hundar och barnvagn



Suzuki Grand Vitara är trots namnet inte särskilt stor, jag har för mig att den äldre versionen är lite större i bagaget men jag hade ett exemplar av den kaross som kom 1998 och på den är nog bagaget lite klent för en barnvagn och större hundar (Två Collie fick dock plats). Men i övrigt är det en bra bruksbil, tar sig fram näst intill överallt och håller väl!


ford explorer skulle jag inte köpa, om du inte känner för o byta låda. är extremt klena lådor i dom, annars är det en underbar bil o köra. hade själv en 98 med 207hästarn, gick som en dröm. men som många andra rasa min låda o det blev dyrt. nissan terrano tycker jag är väldigt rostbenägen o är absolut inte bekväm att köra eller åka i. grand cherokee skulla jag satsa på, billiga o köpa o väldigt lite problem. men kolla noga så allt det elektriska fungerar


tack för svar! såg att du har en blazer, de är också något jag kollat in. vad har du att säga om den?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka