Köpråd BMW E60 vs Chrysler 300C

kikar lite på nyare bil o vill ha nåt större o i heroinklassen. har fastnat för 300C 3,5 V6 och bmw e60 530 (2006) så typ samma motorklass. BMW´n känns som mer kvalitet, men har faktiskt fastnat mest för 300C för den ser riktigt bra ut och är snäppet billigare, MEN tkr den ser ut som FAN på insidan... plastig, tråkig och billig. Har för mig att den är byggd på Mercedes E-klass botten o det e ju ingen dålig bil. Nån som har erfarenhet av båda elr nåt vettigt råd? tacksam för svar



Svar på inlägget: Köpråd BMW E60 vs Chrysler 300C



Jag håller med dig om 300C, att köpa en bil i den (pris)klassen med den inredningen känns inte helt rätt. Och det är trots allt där inne man ägnar mest tid! Chrysler bygger visserligen på E-klass, men gamla E-klass som lanserades 1995 så dess grund var inte direkt modern ens när modellen lanserades. Jag kanske är partisk om inget annat för att jag har kört och åkt en hel del i dem, men 5-serie E6x tycker jag är en fruktansvärt komplett bil. BMW lyckades införa mycket av 7-seriens komfort och lyxkänsla utan att försaka köregenskaperna i föregångaren E39, provkör man den tycker jag resultatet talar för sig självt.


Nu har jag förvisso den nyare modellen och den är ok. 300C är ingen racerbil. Bara så du vet. Den trivs inte med kurviga vägar. Glidarbil rakt av. BMW:n är säkerligen mer underhållande och har bättre kvalitet. Väljer du Chryslern får du vänja dig vid att folk stirrar på dig var du än är. Inte ovanligt att det kommer fram personer när man ska tanka eller handla. Väcker betydligt mer uppmärksamhet än tysken.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka