Köpråd Subaru VS audi.

Hej.. Ska byta ut min S70R mot någon annan rolig bil nu, och står mellan Subaru impreza Wrx sti 06-07 280hk maskinen Eller Audi RS4 B5. vill ha, stabil vinterbil och sommar bil, ser bra ut, går bra och även lite ljud bygge, samt trim vänliga. Ris eller ros? båda ligger på typ samma pris att köpa in de är mest vad de kostar att äga båda som är nåt att diskutera! inte den som är den, kom med andra förslag på bilar med. kraven då är AWD, manuell helst med nån form av respirator:D (turbo/kompressor)



Svar på inlägget: Köpråd Subaru VS audi.



Det kanske inte är det är svaret du vill ha men jag hade aldrig bytt ut den underbara bilen, enligt mig så är det den finaste volvon som har byggts, riktig fin s70r har du!, iaf, om du nu ändå ska byta så hade jag tagit audin alla dagar!, bekvämare bil om du även ska ha den som vinterbil!.


Subaru om du vill ha ett bekymmersfritt körande, men båda bilarna är bra.


Rs4!!!!


Även om Subaru håller bra så kan man inte bortse från dess fantastiskt låga kvalitetskänsla i interiören. Där är Audi ljusår bättre, den har dessutom mer kraft. Nackdelarna är väl de dyra servicekostnaderna/delarna och det faktum att den blir stulen snabbare än en olåst cykel när du väl köpt den.


tyckte interiören i min version var helt ok. men som sagt smaken är som baken Audi funkar också som sagt. har både och


audin är ju garanterat skönare att åka med, men skulle nog ändå valt STi då den säkert är roligare att köra samt billigare att åka i drift och service kostnader. (ingen fakta detta)


skyline


köp ABSOLUT INTE en STi 2006-2009 med 2,5 Litersmotorn (EJ25)


varför inte?






undrar jag med för jag har hört tvärtemot dvs att den är bra


Vill inte ha en postbil !! Sitter på fel sida;) adde köp en själv kan vi ta en repa;)


postbil ? skulle aldrig få för mig att köra högerstyrt


Är programvaran uppdaterad så är det ingen fara, det är inte som Evo bilar som rasar diffpumpar i mängder,


Motorn har en hel del konstruktionsfel från fabrik Lager som går ner sig, ringland som spricker, kolvringar som ger upp, drar extremt mycket olja. Detta är inte p.ga av trim utan helt och hållet konstruktionsfel från Subarus sida Detta gällar bara Sti och inte wrx och forester 2,5Liters motorn


Vilket beror på programvaran som gjorde att den spikade på varvstopp, min 08 har inte tagit en droppe olja ännu Ta reda på fakta vad det beror p


Rs4


jag vet det att du tkr de sötnos:D ska kika på en idag:D


Nice


Subarun har inga svindyra driftkostnader till skillnad från Audin! Japanen alla dar i veckan, finns väl en orsak varför Subaru har haft sveriges nöjdaste kunder många år i rad. Allmänt rolig bil också!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka