Köpråd: 307 CC, Megane Cab, tigra cab, mr2 00-04.

Tjenare. kollar nu på att byta bil igen. med tanke på bensinpriserna blir det lite dyrt med den nuvarande. så istället för motor så är jag ute efter en cab mellan 50 000 - 85 000 kr. Det lutar åt någon av ovanstående 3, 307 CC, Megane Cab, tigra cab eller mr2 00-04 cab. Tycker nog att 307cc är snyggast medans tigra är kanske mest ekonomisk. från är vilken som är "bäst" ? Vilken är mest felfri och vilken har bäst kvalité. någom som vet ? Hittade nyss Mr2 också och den kanske skulle vara något ? Ganska snabb samtidigt som den är ekonomisk. Eller kanske någon som har annat tips på cab ? tack på förhand !



Svar på inlägget: Köpråd: 307 CC, Megane Cab, tigra cab, mr2 00-04.



Kan det verkligen vara nån bensinbesparing att tala om?


idag ligger jag på 1,1-1,2 l/mil och tankar 98 med tanke på att den är chippad. De bilarna jag kollar på ligger på 0,7-0,8 samt med 95 bensin. + att de är billigare i försäkring & reservdelar..


Jag skulle då inte byta till nåt franskt, de har väl aldrig gjort nåt som verkligen fungerar? Tigra däremot är väl en bil för frisörer, tjejer & Babsan... MR2 är ju iaf en Toyota så den borde ju fungera.


Ja nackdelen är ju att det är franskt. finns ju inga andra alternativ känns det som. Tigra tycker jag också är för tjejig. MR2 är en 4-6 år äldre modell än de andra också samt att utbudet är inte alls så stort, så det känns ju dumt också. Den är även svår att hitta i hardtop.. vill ha en bil som jag kan använda året runt... de flesta småbilar är tygcab. finns ju klart även Z3 men då är man nere på 1997-1999 typ... dåligt utbud av snygga cabar tycker jag i den prisklassen:P den är dock också nästa bara tygcab.


Jag är ju av den åsikten att en cab utan V-8 är som att ligga med en manlig kompis, det kanske är mysigt.... Men man gör det bara inte!


haha tur att man kan tycka olika jag accosierar inte alls cab med sportbil/motor


Jag var mer inne på tunga glidare, sportbilar har tak.


ingen anna som kan tänka sig att hjälpa till i tården ? Ingne populär tråd direkt


Du får visserligen gå mot äldre årsmodeller, men du kan inte tänka dig en BMW 3-serie, Mercedes CLK eller liknande modeller?






Jag tycker nog att du skall kunna köpa vilken som helst av dessa bilar... Jag kollar ur ditt perspektiv.... Jag tycker att du skall hoppa mr2. ålder+lite ovanlig+tygcab De andra bilarna ger ju mycket bil för pengarna och är lite vanligare,inte lika svårt att fixa till som en Rover tex. Hardtop e ju lite bättre, även mot uppskuret tygtak. Lite att fundera på Hörs Adam


Tycker Mr2 låter som det mest förnuftiga valet, men avfärda in franska bilar pga bristande hållbarhet. Franska bilar har andra kvalitéer än kvalitén, som exempelvis låga inköpspriser, behaglig komfort, och i regel rikhaltig standardutrustning.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka