Köpråd och tips på fälgar till Audi a4 -08

Tjena! Har en A4 som skulle behöva ett litet lyft nu till sommaren. Hur stora och breda fälgar går montera på utan strul? Är mest inne på någon svart fälg 18''-20'', tips mottages gärna. edit; bild så ni ser lacken osv. mvh.



Svar på inlägget: Köpråd och tips på fälgar till Audi a4 -08



Tja. Såg på Specialfälgar att dom hade nått specialerbjudande på OZ MSW 24 denna månad. Stod dock inget om priset under kampanjen. http://www.specialfalgar.se/f%C3%A4lgar . %A4lg.aspx Sen har dom ju Fälgprovaren HD, där man kan ladda upp en bild på sin bil, och sen testa med deras olika fälgar. http://www.specialfalgar.se/f%C3%A4lgar . en-hd.aspx Men finns ju hur mycket som helst att välja på, vilken prisklass har du tänkt dig? Ska det vara kompletta hjul? Mvh / Lucas


Har suttit och kikat runt på massor av hemsidor, men tycker ändå det är halvknepigt att få någon uppfattning om hur det ser ut i verkligheten. Dom där fälgarna så ruskigt schyssta ut. Prisklass är väl kring max 15.000 kompletta hjul, är mitt uppe i en flytt så man får prioritera.


Jag tycker också dom ser riktigt bra ut, skulle nog passa bra till din bil. Hittade det jag förmodar är ordinarie pris : http://www.specialfalgar.se/f%C3%A4lgar . sw-24.aspx Sen hur det är med bultcirkel och allt annat vetifan, men det borde ju finnas.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka