Köpråd steg

Tjena..håller på o letar efter nytt steg till supran och mina dubbla alpine type e..tänkte mig mest dunka för runt 3000kr..nån som har nån tips?



Svar på inlägget: Köpråd steg



Har tittat lite på http://www.dbakuten.se/detail-item_id-16276


Jag kör med ett monoblock från SSL, har fungerat galant. har haft ett två st 12" mds basar till det. Det är inte så fasligt dyrt heller. För övrigt, är det nån som kan rekomendera ett bra 2kanals steg som är billigt?


Nån länk?


http://www.monstermarketplace.com/car-a . ohm-stable Köpte mitt på Ullared digital, kostade 1500:- där. Är helnöjd med det.


Ouh....soundstorm är ett ILS-steg... If Lightning Strikes.... Det är så överspecat så det är synd om det.... sisu> Tycker att du kan ta kontakt med tex. dbakuten och prata med dem så får de fram det mest passande steget efter vad du efterfrågar..... Om du skall till Elmia så kan jag lova dig att det finsn gott om erbjudanden.....


Spelar det nån roll? Det fungerar bra och har inte haft några problem alls med det, dessutom är det bra pris på grejjerna. För övrigt så är 70% av alla steg överspeccade.


Då är det mao bara 30% som är bra


Så länge man vet vad man ska använda till vad så är det bra många fler som duger


funkar ja, om det är bra? nej..






har du en länk till basarna?


http://www.epinions.com/review/Alpine_T . 67716?sb=1


okej dubbla 4 ohms spolar. antar du vill koppla i 1 ohm? spl-ice 1500 är ett vettigt alternativ.


http://www.dbakuten.se/detail-item_id-318347 ice 1500 har ett sådant i min bil http://www.dbakuten.se/detail-item_id-318690 kollade själv på denna innan jag valde ice 1500


Annars kan du ju åka till elmia för där är det extremt bra priser nu. Jag köpte ett http://www.docent-decibel.se/store/bils . d_384.html steg för 2000 kr på elmia.


Köpte du ett BC OneD för 2000 loppor? ja det är MYCKE billigt måste jag säga!! Tror ja vet vilka som säljer det där oxå isf.


Ja, visste inte vad det kostade egentligen så försökte pruta men dom sa att dom inte hade en 10 omlott



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka