Köpråd: Volvo v50 ,C30, Hyundai i20.

dags för ny bil nästa vecka då bmwn har gjort sitt och är soporna nästa för den. har max budget 150 k hittat en v50 momentum 08:a men är 09ans modell gått cirka 7 k mil. hittat en c30 summun 07:a men är 08ans modell gått cirka 6 k mil. Hyundai i20 2012. 0 mil. då alla ligger i ungerfär precis samma pengar. känner jag mig lite kluven. då alla är biliga och äga drar lite soppa gämfört mot vad man är van med nu. kommer användas som bruks bil till och från jobbet ev lite längre sträckor om man får för sig de. så alla herrejösses turbo motorer osv är inte intressanta . sen är principen våga vägra diesel med



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo v50 ,C30, Hyundai i20.



Jag hatar Volvo, men du ska helt klart välja någon av dom. Du kan ju inte åka runt i en plastlåda?


haha kan man ju 5 års garanti 5års assistans osv skulle behövts på tyskt skit


Jag hade köpt en E90 utan tvekan! Men om du måste ha en av dom du har kollat på så är nog V50in det bästa alternativet.


säger en sak aldrig mer en bmw. e34an skulle vara de en av de mest hållbara av modellerna bortsätt från att motorn hade lagom mkt hk 286 tyckte jag rästen av den va skit. hur som helst köpte v50in.


Vad förväntar du dig av en snart tjugo år gammal motorstark bil som rullat drygt 37.000mil och troligen haft många ägare i sina dagar? Den verkar dessutom inte havererat, läser man din tråd pekar den beskrivningen på ett enklare fel och den borde gå att få fart på igen. Eftersom du sagt samma sak om dina gamla Volvo återstår väl Hyundai? Det är en trevlig men kanske inte särskilt speciell bil, den blir du nog nöjd med men vi får se vart den är år 2032 och hur många reparationer den krävt då.


Precis, håller med Rquired här! Man kan inte gnälla på att Bmw är skit när man åker en gammal modell som gått långt och ingen vet hur det ligger till med tidigare service eller hur den tidigare är skött i övrigt. Dessutom så går en gammal bil alltid sönder förr eller senare. Saker blir gamla och slitna och behöver bytas ut. Känner igen det där då jag alltid kört äldre modeller, Ibland känns det hopplöst när man får byta pryl efter pryl. Men inte beskyller jag Volvo för den där spruckna motorbussningen som har setat i sedan 1995 och som har vart med i 22000 mer eller mindre hårda mil, Det är sådan man får ta i gamla bilar.


Haha ja även jag måste hålla med er grabbar, att gnälla på att en bil som snart är 20 år gammal och gått 37.000! mil går sönder ja då jävlar har man höga krav..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka