Köpråd: Mitstubishi Lancer -08, Peugeot 607 -02, Audi S3 -00.

Hej! Nu är det såhär att jag är lite inne på att byta bil. Antingen köper jag en bil jag varit ute och provat förut när förra ägaren hade den till salu, alltså en gul Audi S3 -00 svensksåld med 14200 mil på mätaren. Eller så köper jag pappas röda Mitsubishi Lancer 1.8 -08, svenksåld med 2000 mil på mätaren. Eller behåller min röda Peugeot 607 3.0 V6 -02 svensksåld som gått 8900 mil. Alla bilar är i princip fullutrustade och i toppskick. Prisbilden ser väl ut ungefär såhär: (i tusen kr) Audin: 75'000 Mitsubishin: 130'000 Peugeoten: 55'000. Så vad skulle ni välja?



Svar på inlägget: Köpråd: Mitstubishi Lancer -08, Peugeot 607 -02, Audi S3 -00.



jag skulle tagit audin men det beror ju på vad du ska ha bilen till??


audi a3 3,2 quattro vet inte riktigt vad skillnad mellan den och s3 är men försäkringen e väll skillnaden


Det kommer vara en del körning till och från jobbet, en del nöjeskörning och några få långresor. Är sjukt sugen på Audin, har första tjing på den tills imorgon kväll. Är också sjukt sugen på Lancern då den har massvis med mumsig utrustning. Vill egentligen inte heller sälja Peugeoten, då det är en underbar bil. Alla bilar är nog en av de finaste i sina klasser, skicket och utrustningen är underbar. Så jag har ett dilemma: Jag kan inte bestämma mig!


3.2an är en V6 utan turbo



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka