Köpråd: Audi A4 Diesel -08 via bilhuset i Borås.

Tjenare, Är i valet å kvalet om att åka ner å köpa en bil om inte allt för länge. Eftersom det är en privatperson som säljer vad som ser ut att vara en väldigt fin A4 - 08 med precis det jag är ute efter så blev jag sjukt sugen. Här är blocketlänken: http://tinyurl.com/busl363 Eftersom jag vill helst byta in min bil hörde jag av mig (via mail första gången eftersom jag inte direkt har bråttom med att byta bil). Annonsen står på Tina, men får svar utav någon med ett utlänskt namn att det är inga problem att fixa det igenom Bilhuset i Borås. Börjar googla lite och hittar 1 tidningsannons och en forumtråd där folk inte är ett dugg nöjda med Bilhuset i Borås, forumtråden var dock från 2009. Länkar:http://www.autopower.se/forum/topic.asp?id=219085 http://www.bt.se/nyheter/bilkopare-far- . -bilfirmor(3254080).gm Och har letat efter likanande bilar nu i några månader, med B&O Stereon, navigatorn osvosv och denna ligger skrämmande lågt i pris mot dem andra jag hittat. Vad tycker ni? Har jag rätt att vara orolig? Eller oroar jag mig i onödan efter att ha hört hur folk blivit grundlurade av folk på blocket ?



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A4 Diesel -08 via bilhuset i Borås.



Bilen är från 2007. Den har nog bytt ägare 2:a maj nu så... Den är köpt på kredit -varning- Hitta annan bil.


Var precis det jag tänkte jag också, har bytt ägare många gånger på väldigt kort tid. Vad tycker ni om denna? http://www.blocket.se/vasternorrland/Au . =6&w=3


Ser fin ut. Men "Berners 1 år garanti" är bullshit. Det har alla begbilar köpta hos handlare. Har du kollat på bilar i södra Sverige? Du kan spara 30-40 tkr på att ta ett flyg ner... Handlaren hämtar dig garanterat om du flyger till Malmö eller landvetter(GBG)! Jag har själv hämtat många köpare från tåg/flyg genom åren.


Well... Jag är ute efter en 2.0TDI 08-09 runt där med B&O högtalarna och navigatorn - Utrymmet bakom växelspaken ser så sjuukt tråkig ut utan navigatorn enligt mig. Och på blocket finns det vääääldigt få av dem Tycker 200k är smärtgränsen för vad jag vill ge också så gör det ännu svårare att hitta nåt vettigt. Tips?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka