Köpråd: Audi A8 3.0TDI -07 är det något att ha?

Sneglar på min nästkommande bil och fått lite intresse för Audi A8. Det är uteslutande diesel automat som är intressant, är de bra bilar? Vad går sönder? Hur bra stämmer förbrukningen? Hur är de i jämförelse med BMW? Jag har knappt kört en Audi.



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A8 3.0TDI -07 är det något att ha?



förstår inte hur du kan lämna bmw och köra audi. nja det köper jag inte. en fet bmw diesel är ju snygare och bättre på alla sätt känns det som...ska det va a8 ska det vara v8 dieseln a5 S-line annars jag kommer aldrig köpa en audi...bara merca och bmw diesel, forever


Audi A8 D3 är (förstås?) en väldigt trevlig modell, men det är inte en BMW på gott eller ont beroende på vem man frågar. Jag har dock inte kört en diesel men 3.0TDI är en trevlig motor i andra modeller, jag hade dock hellre köpt en 730d personligen.


Jag kör givetvis helst BMW, men kollar man vad man får så räcker inte pengarna till. Jag tänker varken köpa E60 eller en ny E65 och då är vi helt pltösligt uppe o vandrar på fantasipriser. Idag ligger en F10 diesel från 350tkr, en F01 någon hundring till. Jag kommer troligen köpa ny bil till nästa sommar och då kanske de sjunkigt 100 till iofs, jag hade tänkt mig max 200tkr. Audin känns, utan vidare prövkörning, som en läcker bil och ligger bättre till prismässigt då jag kan gå ner några år i årsmodell. Jag väntar på mer åsikter ang Audin.


Får man fråga varför inte E6x är ok, en 535d är nästan lika vräkig som en 7-serie, går som ett skott men kostar inte lika mycket i drift som en lyxbil? Om inte BMW så är A8 D3 ett bra val tror jag, lite sportigare på ett vis Audi inte brukar vara. Jag hade personligen tittat på S-klass om jag skulle hoppat över BMW dock, Mercedes är mer lika dem från Bayern!


den motorstorleken, karosstypen, årsmodell o pris så är denna överlägsen vinnare i allt emot audin, prestanda design kvalité. http://mobil.blocket.se/ostergotland/Me . 14&w=1 Men smaken är som baken, delad!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka