Köpråd: 760 backspeglar 82-83. Snyggt/fult ? (volvo nördar)

jo, det tror jag. bara att prova, dom är ju ändå "förstörda" ursäkta utrycket, jag är ngt av en originalb*g gällande speciella volvodelar ; matta dom fint först så det fäster bättre. tunna fina lager, hav tålamod nu det brukar inte jag ha vid målning.



Svar på inlägget: Köpråd: 760 backspeglar 82-83. Snyggt/fult ? (volvo nördar)



är de bara jag som icke volvonörd som tycker att dem speglarna ser bättre ut än dem på 85-93?


Håller faktiskt med dej, dom är förstörda när dom målat på dem


Förstår om du tycker så faktiskt, iom att dom vanliga är runda.. vilket 700/900 karosserna inte är. Så det passar ju inte alls med orginalen


Jag tycker dom "riktiga" speglarna med fästen ser mycket bättre ut. Tom en av de snyggare backspeglarna jag sett på någon bil från den tiden. Jämför med tex SAAB, Audi eller Mercedes-Benz Audi 100 (C3): SAAB 9000: Mercedez-Benz W124 "E-klass": Urk Medan dessa ser riktigt skapliga ut (fördel Volvo): Volvo 740: BMW 5-serien (E34)


de fulaste tror jag är från ford scorpio 85-91 blää



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka