Köpråd: BMW, Volvo eller Audi ?

Tänkte köpa ny bil i sommar, så jag har sökte runt och läst lite men inte riktigt kommit fram till någonting egentligen annat än att jag antingen vill ha en BMW Volvo eller Audi. Jag hade tänkt mig mig en bil för mellan 70-100 000:- Helst ingen årsmodell under 2004 Vad kan jag få för fin bil? Hur är Volvo s60 2.5t eller s40i? Vilken BMW modell är bra? (endast intresserad av 3-serien) Och vad säger ni om Audi? a3, a4 eller a6? Tacksam för alla svar! :-)



Svar på inlägget: Köpråd: BMW, Volvo eller Audi ?



s40 och v50 kan du kasta i backen S60 är en bra bil men lite törstig. hade valt en 330xc e46 fullmatad med allt. annars kan du ju få en E60.-04-05a för under 100k. ja sålde min för 87k för 2 månader sedan dessvärre och den var FIIIIIIIIN topknotch



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka