Ang bil tvätt i eran stad.

Hej på er. Tänkte kolla lite vilka tvättar som är bäst i olika städer. Det kan va bra och veta när man är olika träffar i Sverige, Så fyll på med era bästa ställen. I Jönköping har vi k24 på Ekhagen samt ok/q8 i Hva. Finns mer men inga jag kommer på just nu. Med vänliga Hälsningar Martin



Svar på inlägget: Ang bil tvätt i eran stad.



Är det ingen som tvättar i olika städer.


nej? Jag tvättar bilen hemma/runt om i Falun. inte åker jag till andra ställen för att prova massa tvättar? nejtack!


Det var inte det tråden skulle handla om eller utan om man var iväg på någon träff i nån annan stad så kan man veta vad det finns tvätt ställen som är bra. Jag tvättar bilen också hemma när jag är hemma.


man tvättar bilen INNAN man åker iväg på en träff? annars närmaste okq8 GDS eller liknande där träffen ska vara om det har vart massa regn osv?


Ja det är ju det som är saken, då är det ju bra och veta vilka som duger, vilka som byter svampar och dylikt ofta så man inte får massa repor på bilen det är ju jävligt surt.


Byter svampa ofta? what snackar du om? inte kör du bilen i en automattvätt eller?


Nej men K24 här i Jkpg har borstar som dom byter minst varannan vecka, det är såna jag menar.


Kvittar... borstar som borstar... Har inget och göra på bilens lack om du bryr dig om den!


+1.. köra bilen i borsttvätt så är man inte alls rädd om bilen!!!





Tjörn. Häggvall, TIME. Självtvätt med högtryck och köp helst egen svamp. Bra. Kållekärr, Statoil: Borsttvätt. De kunde bytt borstarna oftare. Min granne har tjänstebil och tvättar där jämnt. Repig. Den används mycket. 3-5 bilar kö inget ovanligt på helger efter kass väderlek. OM jag av någon anledning tar ut en Chrysler ur garaget vintertid använder jag inte ens is-skrapa. Den får tina sig själv i lugn och ro oavsett hur lång tid det tar. EDIT: Farsan har rekondfirma så lite har man fått sig inlärt. "Inga borstar" "Ny svamp" osv..


Näe, man tvättar bilen för hand hemma på gården. Åker man iväg nånstans så får man väl söka upp nån vattenslang och spola av eventuellt grus och damm. Borstar.......näe fy fan!!!!!! /Benny


Detta låter omsorgsfullt!! /Benny



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka