Ta bort sprayfärg från plast!

Hejsan! Köpte en bil nyligen och ägaren som haft denna innan sa att han lackat listerna, kofångaren, taklisterna, stötfångaren och plasten runt backspeglar och handtag med biltema fälgfärg. Färgen har spruckit och ser riktigt illa ut, troligen inte så många lager med färg. Finns det något medel bra nog att ta bort det här från plasten? Har tittat runt lite men inte funnit några konkreta svar. Vore tacksam för hjälp.



Svar på inlägget: Ta bort sprayfärg från plast!



Jo har använt en högtryckstvätt på stötfångaren då nästan allt försvann förutom på kanterna osv. Men den går inte bort från taklisterna och resten av listerna och plasten på bilen. Eftersom det är mindre ytor. Behöver tips på något medel jag kan använda för att få bort det där.


Testade även cellulosaförtunning idag och funkade rätt bra på det mindre ställerna, men icke kofångaren och stötfångaren. Äre slipning som gäller nu?


Finns färgborttagningsmedel på biltema, funkar riktigt bra för att vara feltema :-) Men akta så du inte får det på där du vill ha kvar färgen



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka