Hur få bort mögel.

hur får jag bort mögel på bilbälte samt en tyg baksäte.



Svar på inlägget: Hur få bort mögel.



ut med det ur bilen och spola av det med vatten och skrubba med någon interiör rensning borde väll räcka??


försvinner verkligen möglet då, det synliga försvinner säker men det kommer säkert tillbaka.


anledningen till att det har börjat mögla i den bilen volvo 940 är för att det vart inbrott lilla sidoruta höger bak. på den platsen kommer ungens barn stol vara så det känns extra viktigt att det verkligen försvinner.


bilen fick jag gratis och kommer behålla möglet va bara på bältet och verkade gå bort med klädseltvätt, kommer tvätta en gång till med tvättmedel o vatten.


därav ör du fri från mögel, bilen får lufta igenom. brukar mögla om rutorna är stängda för då stannar fukten kvar i bilen tillbaka till topic bältena brukar mögla fort. bara att rengöra med klädseltvätt eller såpa och vatten. tvättat i ett par omgångar så blir det säkert bra låt det lufta mellan tvättarna med så det får blåsa ur lite


Mögel trivs i fukt, så lyssna å de andra sagt och se till att det är ordentligt torrt innan du sätter tillbaka delarna i bilen så kommer det bli finfint.


bilen står i varmt och fukt frit garage samt har rutorna nere och har varit så i 1vecka nu. ska gå lös med klädseltvätten igen imorn.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka