Plastdetaljer på bilen missfärgare!?

Tjo. Har en Cadillac från -06 och all plast runtom ser ut som den blivit missfärgat utav salt elelr liknande. Det är ungefär som vita rinningar och fläckar på all svart plast, någon som vet nån bra metod att få väck dessa? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Plastdetaljer på bilen missfärgare!?



Kallavfettning sliter styggt på plastdetaljer, vissa fall mer än andra. Kan det ha slarvats med maskering vid vaxning? 3 steg: Suddigum(för att få bort vaxet). Alkalisk avfettning outspädd, direkt på svamp (akta övriga lacken, onödigt att slita på vax/lackskydd). Concept Vista, återger lyster och skyddar. Grymt hållbart även mot avfettning. Men så värst mycket plastdetaljer har du väl inte på din BLS? Minns knappat att det fanns några på min gamla kombi!


Jasså du har ochså vart bls ägare? Det finns lite iaf. Kofångarn har en plastlist nerefter, sen är "grillgallret" i framspoilern och fästet till backspeglarna i plast. Tack för tipset! ska ta o testa så får man hålla tummarna.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka