En fråga ang. Stenskottslagning ?!

Hej va igår iväg och fixade ett stenskott och min fråga är, Ska man se nått efter stenskottet när dom är färdiga ? för på min ruta ser man fortfarande sten skotet på ytan ca 1-2 mm..



Svar på inlägget: En fråga ang. Stenskottslagning ?!



Hej! Ja ibland kan stenskott försvinna helt och ibland är dem lika stora som innan, huvudsaken är dock (om dem lagat stenskottet rätt) att rutan inte kommer spricka vidare lika lätt. Det finns alltid risk för att det kan spricka under lagning men chansen är väldigt liten. (Allt har med vad det är för glas och hur själva stenskottet är) /Emil


okej tack för svaret. själva sprickan är ju borta men stenskottet på ytan av rutan e ju kvar, man både känner och ser den. men men hoppas det inte spricker upp igen då, jag slapp ju betala självrisk så ska va rätt nöjd ändå.


Ja precis, stenskott är gratis för kunden såvitt jag vet här i Sthlmstrakterna.


Nja jag skulle ha betalat 100kr enligt dom, men dom bjöd mig på det sa dom.


Jo fast det är de många som har tagit bort nu förtiden! vi på Bilglasservice i Västberga (Glaskedjan) har iaf gratis stenskotslagning.


Det beror lite på vilket försäkringsbolag man har.


Jo fast det beror ju lite på glasmästarna också, oftast kostar stenskott runt 100kr att laga för kunden. Men vi glasmästare brukar bjuda på självrisken, dvs 100kr. Sedan så gör inte alla glasmästare jobb för alla försäkringsbolag.


precis jag fick svaret 100kr per stenskott via trygg-hansa som jag har. men dom bjöd på självrisken denna ggn.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka