Var polerar/vaxar ni bilen?

Jag undrar om ni polerar/vaxar bilen i garaget eller i gör-det-själv hallar? Själv gör jag det i mitt garage men idag ska farsans bil tvättas poleras/vaxas och det är ganska stökigt i mitt garage så jag måste tydligen göra det i en gör det själv hall för hand.



Svar på inlägget: Var polerar/vaxar ni bilen?



utomhus.


Garaget...


Ute på gården, hemma hos föräldrarna.


garaget, eller någonstans där det är tak så man slipper solen


Gör det vanligtvis i garaget men går det bra om man gör det i GDS hallen?


Det funkar i en "gör-det-själv hall", men ett problem som kan uppstå är att luftfuktigheten jävlas både med polermedel och vaxet. Men det märker du. Mvh. David.


mm du har rätt, bestämde mig för att städa garaget idag och tvätta bilen imorgon.


Verkstan hemma


Här! Dvs hemma i garaget...





Dieselsmurfen, jag ser tyvärr ingen bild


På jobbet,jobbar som rekondare så har det bra förspänt;)


Olagligt att tvätta hemma.. men det gör ju alla ändå


Tvättade hemma en gång (var 16 då) ställde bilen på en allmän gräsmatta framför huset och jag drog en lång slang från huset och började, när jag nästan var klar dök polisen upp hade inte alls förväntat mig det men det var tydligen en granne som ringde. Eftersom det var farsans bil så fick han böter.


Va? Vad är det jag har missat? Gäller det för folk som bor i lägenhet eller även för oss som bor i villa? Alla på våran gata tvättar då bilen ute på gården.


Du får tvätta om du bor i Villa och äger marken själv.


I Söderhamn gör vi som man vill men ja de är olagligt eftersom olja och asfalts rester och skit rinner ner i dag vatten. Brunnarna och de är inte bra sägs de


Finns det risk att vattnet rinner ner i en dagvatten brunn får du böter för det.. Är tydligen det "värsta" man kan göra för miljön med bilen..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka