Vilket märke ska man använda sig av?

Jag är inget proffs och ingen amatör.. och vill ha någorlunda bra priser på sakerna.. gäller ,lackrengöring, inredning och gummi/plast.. o.s.v Just nu använder jag mig av blandat och känns lite tråkigt på nå vis, vill inrikta mig på ett specielt märke, köper mestadels Sonax grejer nu, så vill ha ett märke som har stort utbud på saker, så kan sonax funka bra? allt från deras svampar till deras motorrengöring? Och så finns de ju massa olika produkter, t.ex "Autorange Interior Cleane" och "Car Interior Cleaner" o.s.v samma grej med olika namn, men hur vet man vilken som är bäst? ska man kolla vilken som har högst pris? Så vilket märke använder ni er av? och varför? mvh



Svar på inlägget: Vilket märke ska man använda sig av?



Snygg rubrik!


Tackar så hemskt mycket.


Åk till en bilrekondare och fråga om du får köpa det dom använder.


turtle producterna är bra bredt sortiment, dock lite dyra använder bilvaxet på bilarna, interiör tvätt på insidan, fälgtvätt, och använder också vinyl uppfräsharen allt funkar bra använder på cykeln, moppen, mor å fars bilar, utmärkta varor fast som sagt dyra och svåra att hitta


Tackar, någon som har nå erfarenhet av essex produkterna?


jag har testat sonax och lahega, båda funkar bra faktiskt! men nu har jag köpt produkter från Smartab, som inte ännu är provade. Men vad jag har hört ska det vara det bästa.


Jag kör mestadels på turtle, tycker dom är riktigt bra. Om än dyra, men de kan de faktikst vara värt


Meguiars duger om du vill ha allt från samma leverantör...


Förstår inte varför du ska ha allt från samma tillverkare? Ingen kan vara bäst på allt, så det därför plockar man det bästa från varje tillverkare. Jag har säkert från 10 olika tillverkare, om inte ännu fler. Mvh. David.





Satsa på AutoGlym s sortiment, du kommer inte att bli besviken.


Håller med. Sedan är det ju så att bara för att något funkar väldigt bra på en tysk bil, kanske inte funkar alls lika bra på en Japansk bil. Lacker är ju annorlunda från bil till bil.


JAG kör mestadels Meguiars. Prylarna fungerar och luktar förbannat gott


http://www.prorecond.se/webshop/index.php Har beställt därifrån nu. Detta är dock riktigt hållbara grejor som är prisvärda men inte vad man kan kalla billiga kortsiktigt Detta beställde jag iallfall LACKSKYDD & POLERING http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=360 http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=318 INTERIÖR (fungerar även i motor och utvändigt) http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=312 Allt detta för 1065 kr inkl frakt & postförskott. Bra investering enligt mig. Om du inte är intresserad av just dom grejorna jag beställde så tycker jag iallfall att du ska titta runt där på deras sida för att det är vad jag vet riktigt bra grejor där som håller vad dom lovar långt tid


Jag kör autosmart rakt igenom, körde olika innan men sen jag hittade en bra leverantör i närheten av där jag bor så kör jag som sagt allt i autosmart. De har riktigt bra avfettning samt flaskor att ha medel i, de mesta i påfyllningsstuket, vilket är riktigt bra. Så jag skulle rekomendera autosmart, kanske lite dyrare men väldigt bra! Lycka till!


Enligt mig, när der gäller polermedel/rubbing, finns bara 3m som altenativ för hi-speed maskinerna. Lahega har någon bra produkt för polerflammor, nr 18 om jag inte missminner mig. Som någon sa, plocka det bästa från olika tillverkare.


autosmart ! är jätte bra tycker iallafall jag


va du än gör så köp inte på Biltema. ser bara bra ut när det är nygjort men håller inte i längden. Och då tänker jag främst på deras hårdvax å polish


efter 9 år med smartab och 1 månad med Meguiars så kan jag bara säga att Meguiars är 1 miljon ggr bättre


Ska du leta upp alla trådar som nämner Autosmart och sen skriva samma sak i dessa trådar om och om och om igen? Vi har förstått att du bytt till Meguiars nu. Mvh. David.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka