Bästa bilschampo?

Nu är det snart dags att ställa på alla fina bilar som stått i garage hela vintern, de flesta brukar ställa på sina bilar den 1 april och även jag ska göra det! Då är det dags att börja putsa på bilen igen tills premiärerna på alla bilträffar runt om i Sverige och för att få den i toppskick behöver man ju ett bra schampo! Alltså som rubriken lyder, vilket är bästa bilschampot? Jag brukar använda mig av Bilschampo Extreme Nano-Tech, Turtle. Jag blir nöjd med resultatet men tänkte ändå höra med er andra vad ni använder er av och vad ni tycker om det! Mitt bilschampo ser ut såhär : http://www.hallmiba.com/Products/Product.aspx?id=10911 .



Svar på inlägget: Bästa bilschampo?



Använder den. Funkar klockrent


Meguiars blir man aldrig besviken på och du har ju svart bil också! Jag får prova på det!


dodo juice born to be mild är en favorit hittils sjukt nice schampo!


Använder också detta shampo och kan bara hålla med, väldigt bra. Luktar väldigt gott utan att vara "kemiskt stötande" som vissa shampon kan vara. Och rengör väldigt bra med låg friktion mellan svamp och lack.... Toppenshampo.


Meguiars schampo innehåller ju vax.. har man en bil med ett lackskydd redan så behöver man igentligen inte köra med det men visst gillar man det så


Jag kör med Meguiars Nxt generation dvs lila flaskan. Nöjd med den.


Kör även jag med den, är jättenöjd med den!


Kör med hmmm turtel tror jag det e. En kapsyl till en hel hink, lägger hellre pengarna på att få bilen vaxad istället för snygg flaska till schampot


Alla Meguiars schampon är bra. Men jag är extra förtjust i Gold Glass-schampot! Underbart med skum och en härlig doft och rengörande effekt! Så köp något från Meguiars, du blir inte besviken! /Björn





lånar tråden lite. finns det nåt bra shampo från Meguiars som är speciellt lämpat för röda äldre bilar eller som i mitt fall mörkröd.


Wash & Wax är mycket bra för din bil. För övrigt skrev nån tidigare i tråden att de va onödigt med ett vaxshampoo på en lackskyddad bil. Men det är inte onödigt på något vis.. det förlänger hållbarheten på vax eller lackskydd! Så oavsett vad man har för utgångsläge så är ett så bra shampo som möjligt bra att använda.


Precis som Meguiars lila shampo då.. en kapsyl.. Snygg flaska, bra resultat och pengar över till vaxningen. Och högre glans!


vad heter det schampot.


NXT Car wash.. 1,9L för 229kr..


vart kan man köpa Meguiars schampot ?


Finns på många ställen men bl.a. på Bilvårdsgrossisten.se


Köp det gula schampot hos bilvårdsgrossisten tycker jag. Passa på att köpa lite meguiars polish och vax också


polermedel har jag redan. kör med menzerna fast gloss samt meguiars ntx tech wax. kommer köpa mequiars 205 med. saknar bara ett bra schampo.


behöver hjälp med att hitta nån återförsäljare som har detta schampo hemma. har sökt det på bolnäsbilvård med där är det slut samt på andra ställen schampot jag söker är Meguiars NXT Generation Car Wash 1,9L.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka