Parkeringsskada

Hej, hittade min Felicia -98 med nya fina repor och en lätt intryckt bakdörr på parkeringen idag. Boven hade givetvis inte lämnat någon lapp eller på annat sätt försökt ta ansvar för det inträffade. Har ingen lust att lägga drygt 2500:- på självrisk för en bil som kanske inte lever så länge till. Undrar nu vad jag kan göra själv för att förhindra allt för stora rostangrepp. Behöver inte bli så snyggt utan tanken är bara att inte dörren ska rosta sönder. Finns det något spackel eller liknande jag kan lägga i reporna?



Svar på inlägget: Parkeringsskada



Spraya lite klarlack över bara? sen om du ändå ska skrota den inom en snar framtid så behöver du ju inte oroa dig så mkt


är reporna ytliga behövs inget alls göra, är dom vita så är de iaf genom lacken, och att tex lägga i med lackstift eller som föregående sa klarlack. Är det däremot så grovt att de blivit plåtrent bör du åtgärda de fort som fan, kolla hur fort det tex blir ytrost på en bromskiva efter du tvättat en bil och låter den stå.. samma sak där, lackstift och ev klarlack, torka ordentligt rent med tex t-röd innan du gör nånting, så får du bort lackrester, smuts, salt osv..


Tack för svaren, fick lite tips av polisen då de dokumenterade skadan åt försäkringsbolaget. Det var flera repor in till plåten så jag tvättade rent med thinner och sedan på med rostskyddsprimer sedan lite färg på det om någon dag. Det trodde han skulle funka.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka