Önskar hjälp, rengöring av motorutrymmet?

Hej! Ska göra rent motorutrymmet på Derbyn, den står på pallbockar utan motor/låda, så den går ej att flytta så högtryckstvätt är ej möjligt. Så vill ha tips på hur jag kan göra rent motorutrymmet på effektivt sätt? lär ju finnas nå supermedel eller något, ingrodd smuts och olja som suttit där i 30 år.



Svar på inlägget: Önskar hjälp, rengöring av motorutrymmet?



Yes powersprey funkar kalas och sedan kör du med trasa å polermedel om det inte ska lackas Bara låta sprayen verka ett tag å sedan gnugga med svamp eller en mjuk tandborste Eftertorka med lite vatten på en trasa eller svamp


bromsrengöring tar bort allt


http://www.pingens.se/i/bilvards-guider . j6-70.html


Har förut jobbat med bilvård. För att ta bort svår smuts så använde vi vanlig Diesel.


Hej. Ang medel så tror jag på att kombinera olika. Tex avfettning, till att börja med och sedan yes. Det löser allt. Var dock försiktig med vilka verktyg du använder, körde själv med diskborste och yes, kom åt nästan överallt och resultatet blev strålande, trodde jag. När utrymmet hade torkat var lacken rejält repad av borsten. Så svamp och mjuk målarpensel använder jag numera.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka