Någon som vet något om denna bilreconds firma i stockholm??

Hej Funderar på att lämna in bilen hos Ziwax I stan någon som har någon erfaranhet av dom? Det gäller en lackförsegling !



Svar på inlägget: Någon som vet något om denna bilreconds firma i stockholm??



Hej Diablo08! Jag kommer att lämna in en av mina bilar inom några dagar. En andra bil skall jag lämna in för lackförsegling i slutet på månaden. Är ej säker på hur seriösa de är men återkommer snarast med recension efter utfört arbete.


Hej bjoapp! Hur har det gått med bilarna?? riktigt nyfiken efter som jag skall lämmna in bilen i nästa månad!!


jag kan tipsa om rekond b&l dom finns i kungens kurva toyota huset har funnits i 30 år med mycket erfarenhet


Jag har nu testat denna firma för olika bilar och måste säga att de är mycket struliga OK lackförsegling men mycket dåliga att hålla dagar-tider. Skulle vara något tveksam att lämna in min "pärla" till detta ställe men "vanliga" bilar är OK.


Rekond B&L är en bra rekommendation..


Hej! Roligt att det har skapats en tråd om oss här. Så här ligger det till. Intresset för oss "Ziwax" blev rekord stort när vi gick med i "groupon" Jag tänkte att vi kunde pröva och se om det gav ngn respons, eftersom vi var helt nyöppnade så var ju all marknadsföring bra. Och OJ vilken respons det gav! Och det verkade faktiskt som att alla kunder från groupon hörde av sig sammtidigt. Det blev lite kaotiskt med alla tele samtal och mail förfrågningar. Vi hoppas att ni kan ha lite överseende med det, och tar mer än gärna emot kunder som inte hann köpa från Groupon. / Vänliga Hälsningar / Thomas www.ziwax.se



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka