Laga klarlack släpp på kolfiber vinge

Hej jag har lite klarlack släpp på min kolfibervinge så det är som vitt skit runt släppen så det ser inget vidare ut. Hur fixar jag detta? Tacksam för svar snarast!



Svar på inlägget: Laga klarlack släpp på kolfiber vinge



Våtslipar och lägger ny klarlack?


okej bara skaffa det finaste sandpappret och slipa sen bara lägga på några lager vanlig klarlack? man ska inte doppa sandpappret i vatten när man slipar? ska man tvätta med något starkt medel innan man lackar?


Bild? Enklast och mest effektivt är att med tex en brytbladskniv avlägsna all lös lack, dvs det med vitt under, sen rengör du med silikonferner, tröd eller likn. Lägg i klarlack i flera lager så du får ytspänning, sen våtsipa och polera. Alt skippa de 2 sista stegen med lite tråkigare resultat. Du kan inte slipa på kolfiber hur som helst då det är flätat och därmed väldigt strukturerat. MVH/


Jag våtslipade hela vingen idag med 1200 papper så klarlacken är borta. Det mesta iaf men fläckarna där det släpte är fortfarande kvar. Så jag ska kankse lägga på ett lager klarlack och sen slipa igen?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka