Välvårdad bil

Känns trisst när jag far till bilhandlare och dom nästan skambjuder på min audi.. menar så mycke tvätt och tork och vaxning jag lakt ner på denna bil..



Svar på inlägget: Välvårdad bil



Och vart vill du komma med tråden?


Bilfirmor skambjuder nästan alltid:) Krigade lite med en firma en gång. Köpte en bil där, jag påstod att dom ville ha alldeles för mycket för bilen. Men försäljaren lovade o försäkrade att det inte va nåt överpris. Han påstod att om jag åkte till en bilfirma direkt efter affären för att byta in bilen skulle jag få lika mycket som jag skulle betala för bilen. Köpte bilen, åkte till företagets andra lokal ( dom har två firmor några mil ifrån varandra) Och sa att jag skulle vilja byta in min bil. Får då ett pris som var 50.000kr mindre än vad jag gav. Åkte tillbaka dit jag hade köpt bilen och konfronterade säljaren igen och sa att nu har jag papper på hur mycket du ljuger när du säljer bilar, därför kan du ta tillbaka den här bilen. Dom andra kunderna i butiken gick där ifrån:)


De är minst lika tröttsamt att sälja bilar privat när folk kommer och lägger sina skambud som egentligen inte förstår vad en bil ens är för något. Tyvärr så det ser ut i bilvärlden.


Dom ger juh dej ett bud på bilen så dom sen kan tjäna på den när dom säljer den vidare. Du får tänka på att dom vill nog tjäna några tusenlappar på din bil om dom köper den av dej. Min bror är bilhandlare så man vet hur de funkar hehe Inget att ta illa vid, du vet själv va din pärla är värd och de vet dom som köper den beggad också. Kanske skulle tillägga att brorsan erbjöd mej 5 loppor för min 740 i sommras haha xD Så inget att bry sej om.


T5an? Haha


Yes hehe


Vilken rolig bror du verkar ha mannen


Låser och hänvisar till bloggen. Mvh Hamilton



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka