Vad ska ja ha för polermaskin?

hej nu vänder ja mig till er... och undrar vad ja ska ha för polermaskin när ja rubbar och när ja vaxar bilen'?



Svar på inlägget: Vad ska ja ha för polermaskin?



Vilka pengar vill du lägga? Hur avancerat vill du polera?


jag kan nog lägga runt 2500-3000 typ=) och ja vill ha en djupglans


någon som vill hjälpa mig?


Jag hade satsat på denna; http://shop.bollnasbilvard.se/aeg-poler . c-182.aspx och denna; http://shop.bollnasbilvard.se/polermask . c-702.aspx


Ställ frågorna här Daniel http://www.bilvardsexperten.egetforum.se/


jag skiter i vart ja köper den bara ja får en snart=)


Meningen var att dom på bilvårsexperten kanske sitter på lite mer kunskap än en ganska bred folkskara amatörer på gorg. Finns många som kan här med men en hel bunt som gissar med. Ska du ändå lägga så mkt pengar så tycker ja du ska ta tipset i åtanke och kika in stället.


Ett slag för den första vättiga mäniskan här på garaget


sebban du vet vad ja menade iaf





Klart jag vet. Problemet med garaget är att många som tipsar om att deras saker dom har är skitbra. Många gånger jag fått tips om SUPERsaker som har varit okey med dålig kvallite. Bara ett exempel va om limm till sidkjolarna. På 206an, en kille som hade hittat ett superbra och starkt. Skulle köpa de om av en slump frågade en på butiken va jag skulle ha det till. Och då visade de sig att de limmet itnte klarade mer än 10-. Svin bra billimm då


jo men har är det fler inna och man får svar snabbt detvar därför ja vände mig hit och vad är det som är den största skillnaden på en maskin från biltema o en för 2000?


Köp nya röda flex polermaskin, den använder jag på jobbet.


Ingen expret. Men jag skulle tro att det är kvalliten, effekten på motorn, vikten i förhållande av effekten, Smidigheten samt vilket resultat den kan ge..


ja men hur stor är skillnaden i resultat ? en på biltema kostar 400 då kan ja köpa ett par stycken innan ja är uppe i 3000 om du förstår?


har du någon länk? dem flesta flex är ju röda liksom=)


Gå in på SGA hemsida den borde finnas där. Har för mig att de hade extrapri på den. Problemet med billiga maskiner är att motoreffekten inte räcker till, så fort man "trycker" lite grann med en billig maskin så stannar den nästan.


okej okej då förstår ja=)


Www.sga-ab.se


kan ja handla där som privat person då?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka