Skrapad lack, till metallen.

Hej. Någon som har parkerat bredvid mig hade backat ut och sedan skrapat på min bil, högerbaksidan. På hjulhuset har färg skrapats bort till metallen, inte så brett men långt ca 10-15 CM. Annars har klarlacken skrapats. Undrar nu hur jag ska göra? Där lack fattas, kommer de se bra ut om jag lämnar in på lackering just de området, eller måste en stor del utav bilen lackeras, det är en Metallic färg och hur mycket kan de gå på? Samt angående klarlacken, går de att polera bort?



Svar på inlägget: Skrapad lack, till metallen.



Vad är det för bil och färg?


Honda accord 06 Pearl Blue om ja minns rätt, kan hitta färgnummer om de behövs


En duktig spotlackerare får till det bra! Klarlacken kan poleras men frågan är hur mkt klarlack som finns kvar.. Men varför inte låta lackeraren måla hela skadan?


Kommer de se ojämnt ut eller kommer de se ut som resten utav bilen jämnt och fint ? Kollade idag de var större än förväntat


De ska inte synas att det är spottat.. Då får dom göra om! En bättring blir oftast bättre än en ommålning av hela partiet. Om inte hantverkaren gör ett dåligt jobb vill säga. En spott är ditt bästa alternativ. Chargern jag gjorde till Sema är spottad och ingen såg det i Vegas..


metallic är dessutom lättare att få bra



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka