Söker poleringsmaskin 100-125mm

Är trött på min 180mm. Tycker den är för stor när man kommer in på mindre och vinklade delar. Vill ha en mindre som är lite smidigare och nu pratar vi bara enkeltrissor. Runt 100-125mm vore perfekt. Vart kan man hitta en prisvärd någonstans? Är inte ett dugg sugen att lägga ner 3-4000:- på en typ Flex eller motsvarande. Så duktig är jag inte så det lilla extra man får ut av dom skulle inte göra någon skillnad för mig. Söker kanske snäppet ovanför biltema/jula.



Svar på inlägget: Söker poleringsmaskin 100-125mm



http://handla.swedol.se/images/large/VT-9602.jpg 700:- på swedol


byta stödplatta blir ju billigast


Ja somsagt byt stödplatta eller svarva ner din nuvarande platta=)


Sant. Smarta ni va då Är det ett standardfäste,eller skiljer det så man måste hitta en anpassad platta?


de gäller att tänka till Vad e de för maskin du har ? Standard är ju M14 Fästplattor hittar du här http://shop.bollnasbilvard.se/maskiner/ . 429-1.aspx


Huvudet sitter inte alltid där det ska Det är en simpel mecc som inköpt på jula en gång i tiden. Fungerar faktiskt rätt så bra om man ser till vad man ger för den. Kanske något klumpig, men de beror nog mycket på plattan. Ska kolla och se vad dom har uppe i bollnäs.


Jag köpte denna http://shop.bollnasbilvard.se/125mm-m14 . c-676.aspx Hatade min biltema maskin tidigare men efter byte till riktig fästplatta o bättre trissor så tycker jag faktigst om den... Tror det är fraktfritt över 500kr på bbv med, varit det tidigare iallafall //Andreas


Blir nog en beställning därifrån. Är det orange som är den mest allround av trissorna? Tycker iaf gul är lite för mjuk och seg.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka