Hur får jag bort skiten??

Tjena! nyligen köpt mig en audi a4 med kromade lister runt rutorna, men bilen är behandlad med nån plast behandling trodde min far så listerna ser nu förskräckliga ut! Jag undrar nu hur jag får bort detta. Provat autosol, vax, nått poler medel jag hade. Fler Tips Bild ligger i galleriet



Svar på inlägget: Hur får jag bort skiten??



Det där är avfettning som har brännt fast i solen, jag tror inte att det går att få bra igen om du inte har fått bort det med autosol, som är ganska grovt polermedel.


Audis lister är ett riktigt sorgebarn. Har ännu inte hittat något som får ordning på dom, mer än att byta till nya tyvärr.


Okej tackar för svaren! får väl försöka hitta ett par nya.. ser ju riktigt tråkigt ut alltså


Går de inte med rubbing så är de ju bara te att byta tyvärr. Tråkigt när de inte tål avfettning.


Har försökt mig på att få loss dessa men jag vet inte riktigt hur de sitter vågar inte bända allt för mkt.. nån som kan hjälpa mig med detta?


Hjälper dig lite;


Jo den bilden har jag lagt upp men det hjälper mig inte hur den sitter fast


BMW´s lister är inte heller att leka med... Det blir bättre om man använder lite polish och sedan vax på BMW´s. Jag undrar om det skulle gå att våtslipa....


Nu är den i alla fall i tråden så folk kan se den, hehe.





Jag har provat det mesta inom polering utan lycka. Nu vill jag få bort dom helt men vet inte hur


Aha thx



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka