Vax för en Seat toledo?

Jo, det är ju sant Måste ju testa att göra det någon gång. Vet att man inte ska polera på samma ställe för länge.. Jaha ok, va bra



Svar på inlägget: Vax för en Seat toledo?



Jo, det kan man ju också göra.. Va det svårt för dig första gången (förmodar att du polerar) ?


Det är det som är grejen. Men en dubbeltrissa så går det snabbt att lära sig, typ denna; http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Elverk . mm-170882/ Det är med enkeltrissa som det kan bli komplicerat, typ denna http://www.biltema.se/sv/Bilvard/Tvatt- . 0-W-17080/ Så lägg ett lager vax och "plugga på" i lugn och ro tills du känner dig säker. Jag började med att ta in vänners billiga bilar o öva på... Dom var kalasnöjda och jag fick öva. Allt handla om att läsa o lära och sen att öva, öva, öva och öva! Lycka till!


En liten heads-up ang Biltemas polermaskiner. Använd gärna maskinen/erna, för dom håller i massor för oss amatörer, men köp andra polertrissor!


TS bör hellre köpa Ultimate vaxet som pasta om hon vill köra för hand tycker jag.


Min tanke var att TS inom en rätt rimlig tid kommer att ha en "Biltema maskin" ... och då kan det ju va skönt att behöva slippa en flaska till med vax.


Jo den funkar att lägga för hand oxå så om TS ändrat sig och vill köra med maskin så blir ju det bra..


Eller så vaxar man för hand.. (ja hoppa på mig om ni vill men jag har då hittills aldrig kört med en maskin och det har blivit - för mig - godkänt resultat i alla fall..)


Vaxa för hand är ju hur lugnt som helst, det är poleringen som är det jobbiga om det ska göras manuellt



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka