Meguiars, Vilka och hur? Jula polermaskin

Jag körde tre steg; Ultimate Compund, Ultimate Polish och avslutade med NXT Generation Tech Wax 2.0. Blev grymt nöjd med resultatet!



Svar på inlägget: Meguiars, Vilka och hur? Jula polermaskin



Riktigt bra grejer! Skoj att det blev bra! Jag njuter fortfarande av mitt Ultimate Liquid Wax, håller länge! Insekter och skräp fastnar inte :-)


Ja, varit nyfiken på det. Lättarbetat eller? Bara att köra för hand efter en vanlig tvätt egentligen väl?


Otroligt lättarbetat! Bästa jag testat, älskar det faktiskt! Bra mikrofiberdukar är att rekommendera, ska man vaxa hela bilen så ska man ha tillgång till minst 5 bra mikrofiberdukar. Jag köpte Sonus Der Wonder Polishing Towel, bästa mikrofiber jag använt. Turtle suger, Sonax suger, Megs är OK men inte kanon, SMAT är inte bra till vax/polish, flertalet andra no name är inte heller bra.


Men du lägger på det med en applicator pad eller? Ja, det är svårt det där att hitta bra dukar. Har ett par från Dodo Juice (också grymma produkter!) som är riktigt bra.


Använder applicator Pad. Dodo Juice har jag inte testat men har hört mycket gott om alla deras produkter.


Samma här. Så jag testar deras underhållsmedel Red Mist nu. Blir så jäkla blankt och halt, riktigt nice. Deras Supernatural Wax ska ju också vara sinnessjukt bra vilket det borde vara med tanke på att en burk kostar 800 spänn drygt.


När man väl börjar köpa grejer så finns det ingen hejd... :-) Stod och höll i Megs Ultimate Quick Detailer, deras underhållsmedel idag... Ännu en grej jag intalar mig själv "måste köpa". Jag saknar tiden att använda alla grejer, hehe. Så det blev inget köp idag (kanske imorn) Ett märke jag är sugen på att testa: Auto Finesse


har Quik Detailer. Helt underbar, för å få bort pollen m.m efter den e nytvättad


Nu måste jag köpa den





Glöm inte att använda deras clay bar innan du börjar polera bilen så du får bort alla som små asfalts prickat tex som du inte fått bort innan



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka