Rostlaga där det inte syns, bästa/smidigaste metoden?

Hejsan, jag är intresserad av att veta vad den bästa metoden för rostlagning är där det inte är nödvändigt att varken spackla eller färgmatcha eller för den delen lacka för utseendets skull. Jag har bara några punkter i hjulhus/insida skärmkant & insida dörrar som det har krypit fram lite ytrost. Jag har tillgång till mini/barnbläster och dremel, men vet inte riktigt vad jag ska lägga på efter jag fått plåtrent. 1. Blästra/slipa plåtrent så att alla rost försvinner. 2. Rengöra med aceton / kemiskbensin 3. Pensla på med någon två komponents mirakelgegga. 4. Låt torka ordentligt. 5. Kör året runt i flera år, rostfritt. Tips? P.S tipsa inte om hammarlack om ni inte verkligen vet att det är det bästa. Och skriv inte SÖöök, för det har jag gjort, och alla sökresultat innefattar stora rosthål som skalm lagas och spacklas upp och få en färgmatchande finish, vilket skiljer sig en del från denna tråd. Tack på för hand.



Svar på inlägget: Rostlaga där det inte syns, bästa/smidigaste metoden?



bästa är ju att blästra så den blir plåtren sen torkas med aceton sen skulle jag valt en bra rostskyddsfärg typ roststopper om du nu inte bryr dig om hur det ser ut bara det inte blir rost



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka