Spillolja som rostskydd !!

Ja att det rostar mer under underredsmassa (om där redan är rost) är kanske inte så konstigt, blir ju instängd fukt som inte kommer hitta ut ens under sommarsolen Spillojla i balkar o hålrum fungerar dock ypperligt (även om det kanske inte luktar så trevligt i några dagar)



Svar på inlägget: Spillolja som rostskydd !!



Men hur får man trösklar o balkar täta? Jag sprutade in ny olja med smörjkannan. Detta så grannkärringen och bröt av min Mercedes stjärna på kylaren. Hon blev sedermera mördad av en annan granne eftersom hon klagade på allt hon såg.


Ja är dem inte helt upprostade kan man plugga dem när oljan väl är inne


ROSTSKYDDA PÅ REDAN ROSTIGA YTOR ÄR HELT VERKNINGSLÖST. Rostskydda gärna dörrar o balkar med spillolja, men plugga för guds skull inte ventilationshålen. Stängen ni igen dessa hål bildas fukt o kondens sen rostar det mer än innan. Spruta hållrum med "Rostskydd" (Spillolja, tectyl, vax, mm) låt sen dörrar och balkar "rinna av sig. alltså det som blev för mycket rinner ut. jävligt kladdigt men har ni några dagar på er som bilen kan stå ovanpå tidningar o annat. Spillolja är ganska tunnflytande och inget verkstäderna använder. Spillolja kan även vara lite agresivt mot vissa färger, plaster, tyger mm. Så tectyl från affären (Även om det kostar) är bästa rostskyddet. Men man gör så gott man kan efter plånboken...



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka